Beauty Time Tina

Salonregels

Bij Beauty Time Tina zorgen wij voor pure ontspanning, verwennerij en super resultaten. Daar hechten wij veel belang aan, net zoals wederzijds respect.

We stelden enkele salonregels op, zodat onze diensten vlot en zorgeloos kunnen verlopen

Gelieve tijdig aanwezig te zijn. Bij iedere afspraak wordt er stipt het afgesproken uur nageleefd. Onze agenda is zeer strak geregeld, het zou dus jammer zijn dat deze helemaal in het honderd loopt en andere klanten diezelfde dag allemaal moeten wachten.

Zie je dat je toch later zal zijn? Verwittig ons dan ten laatste 10 minuten vooraf, liefst telefonisch 0490/645.649.

Ben je later dan 10 min na het afgesproken tijdstip? Dan wordt uw afspraak automatisch geannuleerd en wordt er 50% van de ingeplande behandeling aangerekend.

Ook wanneer u niet aanwezig bent, zonder enige verwittiging, dan zal er 50% van de ingeplande behandeling aangerekend worden.

Kan u een gemaakte afspraak niet nakomen? Geen probleem! Verwittig ons ten laatste 24u op voorhand en dan zoeken wij een nieuwe geschikte dag en tijdstip voor u behandeling.

Bij annulaties worden beschikbare momenten doorgegeven om uw afspraak te kunnen verplaatsen. Er worden GEEN andere klanten hun afspraken verplaatst of verwisseld.

Bij annulaties zal u de keuze krijgen uit de eerst volgende vrije momenten. Wij hopen dat u begrijpt dat dit niet altijd in diezelfde week nog zal kunnen. Onze wachttijden zijn soms tot 2-3 weken.

Mits soms langere wachttijden, raden wij u aan om tijdig al uw afspraken vast te leggen. Zo u steeds een gewenste dag en tijdstip naar keuze heeft.

Wij leggen steeds , indien gewenst, afspraken vast voor de komende 3 maanden. Niet voor een volledig jaar.. Helaas beschikken wij zelf niet zo lang op voorhand over de komende data’s van bijscholingen. Alsook is dit niet zo handig als u zelf een keertje moet annuleren of een andere week wil komen door een plots gepland feestje of… want doen moeten alle andere afspraken voor de rest van het jaar weer gewijzigd worden.

Betaling gebeurd op de dag van de afspraak. Dit kan zowel Cash of met Payconiq. (enkel geen bancontact)

Gelieve alleen naar uw afspraak te komen. Wij voorzien speciaal tijd voor u om alle aandacht en de beste service aan u te schenken. Gun jezelf even dat me-time momentje en laat kinderen en huisdieren thuis.

Nieuwe klanten dienen bij het maken van de eerste afspraak steeds een voorschot te betalen. Bij het nakomen van deze afspraak wordt deze uiteraard afgetrokken van het te betalen bedrag van uw behandeling. Bij het niet nakomen van deze afspraak, dan wordt het voorschot niet teruggevorderd.

Wij houden van stiptheid, netheid en het naleven van afspraken. Wanneer u een afspraak maakt bij Beauty Time Tina verklaar je automatisch je akkoord met onze salonregels.

Lieve groetjes,

Tina