Over Beauty Time Tina

Beauty Time Tina

Over Beauty Time Tina

Welkom bij Beauty Time Tina - Beauty & Nails

Bij Beauty Time Tina kan u terecht voor al uw beauty verzorgingen, zowel voor je nagels, je huid, je wimpers, je voetverzorging, je laserontharing als je permanente make-up.

Tina zal je steeds persoonlijk ontvangen met een brede glimlach en je professioneel behandelen. Ze volgt nog steeds regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven en om haar klanten steeds stralend te kunnen zien buiten gaan!

We werken samen met 2 toffe collega's, die ieder hun specialiteiten uitvoeren. Eefje is gespecialiseerde voetverzorgster, zij kent alle aandoeningen en problemen aan de voeten. Ze blijft zichzelf steeds bijscholen om de klanten van alle laatste nieuwe technieken te voorzien., zo weet ze ook voor ieder kwaaltje een oplossing.

Davina is een super vlotte dame in het plaatsen van gelnagels, gellak, pedicure met gellak en epilaties. Met haar vele ervaring, plaatst zij jou de perfect gelakte gelnagels. Ze kan jou nagels omtoveren tot echte pareltjes!

Wil je de ultieme verzorging in combinatie met pure ontspanning, verwennerij en super resultaten? Die krijg je bij Beauty Time Tina. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen en jou de beste behandeling aan te bieden die afgestemd is op wat jou huid, nagels of lichaam nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

Wat vinden onze klanten er van?

Altijd heel tevreden bij Tina. Zeer professioneel,netjes en heel vriendelijk.


Iris

Bij Tina keer je steeds mooi en blij naar huis. Je krijgt de juiste tips, samen naar het beste zoeken voor jou persoonlijk. Relax en geniet!


Martina

Top dame


Wendy

Super service!


Cindy

Top, ik ben altijd heel tevreden! Ideaal voor een ontspannen me time!


Femke

Ik ben gisteren mijn wenkbrauwen gaan laten doen bij Tina. Was het een beetje beu van ze ‘s morgens telkens opnieuw zelf te tekenen/ in te kleuren en ben iemand die wel al eens teveel haartjes durfde te epileren.? Dus zag ik die powderbrows echt wel zitten. Ik had wel een beetje bang dat het pijn zou doen en dat het te fel zou zijn… Ik had mezelf dan ook eerst goed geïnformeerd bij Tina, op voorhand eens langs geweest voor eens te laten ‘test tekenen’ en ze stelde mij wéér maar eens zo op mijn gemak, dat ik helemaal overtuigd was en direct mijn afspraak had gemaakt. En ohhh wat ben ik blij!? Heb eindelijk mooie, volle wenkbrauwen en ben echt énorm blij dat ik de stap heb gezet, want pijn deed het ook absoluut niet. Hier zit een super tevreden klantje!?


Lesley

Steeds een tevreden klant


Sabrina

Een prima gelaatsverzorging, heel tevreden!


Lien

Altijd genieten...FANTASTISCH!!!


Sofie

Altijd thuis komen bij Tina!


Sarah

10 / 10