Over Beauty Time Tina

Beauty Time Tina

Over Beauty Time Tina

Beauty Time Tina is een schoonheidsinstituut gelegen in Geetbets. Tina behaalde op haar twintigste het diploma “all-round bio-esthetiek”.

Met heel veel passie opende ze na haar schoolcarrière, meteen haar instituut in april 2013. Vanaf dat moment volgde ze nog een tal van extra opleidingen rond de schoonheidsverzorging om zo veel mogelijk bij te leren.

Tijdens dit allemaal heeft ze nog een aantal jaren gewerkt bij een “esthetische schoonheidsspecialiste”.

Tina heeft bij “schoonheidsstudio Ingrid” nog zeer veel kennis opgedaan omtrent huidverbetering en gespecialiseerde voetverzorging. Ze heeft van haar hobby haar beroep gemaakt!

Bij Beauty Time Tina kan u terecht voor al uw beauty verzorgingen, zowel voor je nagels, je huid, je wimpers, je voetverzorging als je permanente make-up.

Tina zal je steeds persoonlijk ontvangen met een brede glimlach en je professioneel behandelen. Ze volgt nog steeds regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven en om haar klanten steeds stralend te kunnen zien buiten gaan!

Wil je de ultieme verzorging in combinatie met pure ontspanning, verwennerij en super resultaten? Die krijg je bij Beauty Time Tina. Ze kijkt er naar uit om jou te verwelkomen en jou de beste behandeling aan te bieden die afgestemd is op wat jou huid, nagels of lichaam nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact met haar op voor meer informatie of een afspraak.