BEAUTY TIME TINA

gelaatsverzorging . gelnagels . wimperextensions . wimperlift . manicure . pedicure . epilaties . permanente make-up . maquillage . laserontharing

Maak je afspraak   Webshop

Wat vinden onze klanten er van?

Altijd heel tevreden bij Tina. Zeer professioneel,netjes en heel vriendelijk.


Iris

Bij Tina keer je steeds mooi en blij naar huis. Je krijgt de juiste tips, samen naar het beste zoeken voor jou persoonlijk. Relax en geniet!


Martina

Top dame


Wendy

Super service!


Cindy

Top, ik ben altijd heel tevreden! Ideaal voor een ontspannen me time!


Femke

Ik ben gisteren mijn wenkbrauwen gaan laten doen bij Tina. Was het een beetje beu van ze ‘s morgens telkens opnieuw zelf te tekenen/ in te kleuren en ben iemand die wel al eens teveel haartjes durfde te epileren.? Dus zag ik die powderbrows echt wel zitten. Ik had wel een beetje bang dat het pijn zou doen en dat het te fel zou zijn… Ik had mezelf dan ook eerst goed geïnformeerd bij Tina, op voorhand eens langs geweest voor eens te laten ‘test tekenen’ en ze stelde mij wéér maar eens zo op mijn gemak, dat ik helemaal overtuigd was en direct mijn afspraak had gemaakt. En ohhh wat ben ik blij!? Heb eindelijk mooie, volle wenkbrauwen en ben echt énorm blij dat ik de stap heb gezet, want pijn deed het ook absoluut niet. Hier zit een super tevreden klantje!?


Lesley

Steeds een tevreden klant


Sabrina

Een prima gelaatsverzorging, heel tevreden!


Lien

Altijd genieten...FANTASTISCH!!!


Sofie

Altijd thuis komen bij Tina!


Sarah

10 / 10